Nincs több ígéret
A megismerés kérdéssel
kezdődik, s ha megelégszel
a válasszal, mint egésszel,
nem ismered meg, ami van.
Nincs nálam semmi egész,
darab minden, ami kész,
s amíg a szemem körbenéz,
lehet, hogy becsapom magam.
A teljesség darabjaként
befogni időt, sanda fényt,
maradék kincset: a reményt -
az öregség is feladat.
Akkor végződik az élet,
mikor nem történhet véled
bármi, és nincs több ígéret,
mert csendben megadod magad.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-09 14:28:43
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-09 14:28:43