Nap komámmal pálinkáztunk
egyéb
Messzire mentem boldogan, mint gyermek lettem hontalan.
De kertembe gondolatban még most is visszajárok, bajaimra ott vigaszt találok.
A nap szokott esténként álruhában lejönni hozzám.
Holddal volt régebben itt randija, én akkor átmentem a kisszobába .
Hagytam őket hagy játszanak. De már más szereti a holdat.
A napnál is fényesebbnek hiszi a Meteort, és hogy vele mard.
Úgyhogy ketten szoktunk estéket pálinkásan át pókerezni.
Nap komámmal. Én tudom az -ő baját.
Az enyémet pedig elmondom neki.
Hogyan fordult át a hinta.
Kicseréltük egyszer az összes autóban a motort.
Antigravitációsra, jött is az ördög felháborodva.
Hogy hogy lesz akkor világvége, mutogatott a jelenések könyvére.
Nem lesz mondtam neki, eltértünk a forgatókönyvtől .
Megjelent akkor az Isten, rá amúgy is haragszom.
Mondtam neki mennyen innen, de megkérdezte
Itt akartok tényleg maradni lent ,hiszen halál után úgy is megkaptok mindent ott fent.
Azt kérdeztem szeret-e még minket, azt válaszolta, igen.
Jó akkor szóltam a napnak vissza az egészet.
Múlassuk el az anyaföldet aztán mennyünk innen.
Csak szegény nap volt szomorú, mi lesz vele az egyetlen barátja nélkül nélkülem.
Velem jöhet mondtam neki ,megkértem az Istent.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-05 11:50:06
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-05 11:50:06