Kiábrándúlás
Ma született akit keresztre feszítettek.
A rómaiak feszítették meg.
A zsidók perelték.
És az ördög akarta.
Az Isten meg elhagyott minket.
Élelmiszer ipari termékeket.
A gyűlölet ünnepén.
Máskülönben hogyan feszül meg,
Az akit szeretnek.
Kirepít az iskola
A darálóba csak aki a tetején van.
Az örülhet. Elátkozott minden.
Rossz ránk nézni.
Úgy kiábrándultam, hogy kiszámoltam
7milliárd nem fér el a mennyországba
Ebből a fajtából. Ádám És Éva.
A két ragadozó.
Majd megsokasodnak.
Egymást is ragadozzák.
Húsboltokon keresztül.
De addigra már kiengedték a vérét.
Amit esztek.
Alja is van meg teteje is
Sok mindennek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-24 07:29:39
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-24 07:29:39