A tilos-szerelem
Meg kéne lepni magunkat
kedvesem, csak játékosan!
Olyat játsszunk, hogy megfogan
szerelmünk, éljük a múltat!
Negyvenhárom év elszelelt,
mint a tékozlás istene,
ahogy jött, el is tűnt vele
amíg boldogságunkra lelt.
Már ne vizsgáljuk, hogy miért,
ki volt a hibás, ennyi év
úgyis elfed, eltűnt a rév,
ahol hajónk még partot ért,
csak az a tilos-szerelem
örök, belénk ivódhatott,
olyan égett nyomot hagyott -,
nem tünteti el semmi sem!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-24 05:56:30
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-24 19:35:05