Tisztelet
Máskor sosem érdekel
ha úgy megyek az utcára,
hogy férfikorom
zsenge hajtásai - amik
pár nap szúrás után
egész hosszúra burjánzanak -
a velem szembejövők arcába
vigyorognak.
Máskor sosem érdekel,
hogy ez a büszke férfiasság,
ez a markáns arcéleken virító
dísz, hogy és miképp áll,
engedem és észre se veszem,
hogy ez a borotvapenge
akarata előtt fejet hajtó
dominancia egyre nő.
Máskor, sőt egyáltalán
semmikor nem érdekel
kinek tetszik vagy kinek
nem, legyen bármi rajtam.
Ruha, borosta vagy akár
egy grimasz. De holnapra
megborotválkozok,
mire jön anyám.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-21 12:14:43
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-21 12:15:59