Engem szeress, míg élek
Nem akarod, hogy sírni láss?
Engem szeress, míg élek!
Látod, hogy érzékeny vagyok,
már magamtól is félek.
Nem lehetek már fiatal
soha, soha halálig,
öledbe hajtom a fejem,
mert mindig oda vágyik,
az örök nő ölében úgy
megnyugodhat a férfi,
elfelejti a háborút,
mi volt, tán nem is érti,
csak azt tudja, hogy jó nagyon
ős-párnán ringatózni,
és az önzetlen szerelem
nagyságán meghatódni -,
én is így vagyok már neked,
hogy a szerelmed éltet,
nélküled abba is hagyom
ez éltető egészet,
engem már sírni sose láss,
elapadnak a könnyek,
nem akarom, hogy megbocsáss,
mert akkor értem jönnek!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-18 10:28:56
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-18 10:28:56