Szigeti György
Te vagy a mindenem
Te vagy a mindenem,
légy enyém, légy velem,
hallgass meg, ne vádolj,
ha vérzek, te ápolj!
Te kösd be sebemet,
hadd lehessek veled,
legyél te énvelem,
gyönyörűm, kedvesem,
illatos virágom,
friss levél a fákon,
decemberi tavasz,
csillapító tapasz,
ha fájnak a sebek,
takarj be engemet!
Terád én vigyázok,
utadon virágok
nyílnak meg előtted,
nem vehet el tőled
ez az irigy világ,
én csókolom a szád,
te vagy a szerelem
reménysége nekem!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-17 06:17:52 Utolsó módosítás ideje: 2010-12-17 06:27:35
|
|
|