Hagyom
hagyom, hogy tárgyad legyek néha.
szerelmed ócska ivadéka
költői, finom.
hagyom magam átmosni női agyadon
és testem is mint ócska notesz
hagyom hadd lapozd
és találj magadnak kincset
betű alakomon.
fogaimat is hagyom, hogy szeresd,
zománcaim érdes koccait
hagyom, hogy felkeresd önmagadból
félvetűnt ajándékaid.
hagyom, hogy pofozz,
leköpj, a számba rakd cipőd sarkait,
és hogy összekend véreddel
költőd combjait.
De hagyom azt is, hogy szeress
ha nem is úgy, ahogy akarod,
ha csak csontjaiddal takarhatsz is,
és bőrünk lesz a paplanod.
vagy a hold ahogy átszűri fényeit a centis üvegen,
hagyom magam, néha
vagy odafönt, vagy idelenn.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-07 19:13:58
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-07 19:13:58