itt ülök.
vitriolba mártott ruhák,
mosnak üveggé,
szellemtakarók fonnak
madzagot belőlem.
ökörnyál, nyúlok
emberek között, aurákba
kapaszkodva.
üvegszálas ruhákat aggatsz
vállamra.
nem az enyémek.
csak ez az utálatos nyakkendő, amibe
előled bújok.
micsoda? hogy tetszik?
á igen, nekem is az egyik kedvencem...