mindenki a helyére ér.
rettentő ablakok mögé
húzódik az élet.
a kifosztott utcán
egész napos sár fészkelődik
a megfeneklett éjszakában.
soha ilyen sötét nem volt még erre.
félholtra taposott járdák.
eltévedt csatornaszag.
a házsorok akár a fegyencek.
na de hová mennek
a halottszínű kutyák?