Szerelem
Szerelemről ősszel kell írni,
hogy a virág ki tudjon nyílni,
hogy beborítsa a réteket,
akár a színpompás képzelet.
Szívedbe engem úgy varázsol,
hogy nem lehetek tőled távol,
az élet bármerre űz is el,
akkor is, ott is szeretni kell.
Mert a szerelem földi kényszer,
nem dísz, nem fényes arany ékszer,
előtte nem szent semmi sem,
hogy létezik, tudom. Nem hiszem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-11-17 06:21:48
Utolsó módosítás ideje: 2010-11-17 12:35:52