Szelíd szavad
Szelíd szavad sose feledd el,
várj, mint lombok közt a sírok,
vezess magadhoz a szelekkel,
amíg csak hozzád menni bírok.
Nincsen otthon, csak menedék,
megbúvok egy kórházi ágyon -
nagyon szeretlek, nem elég,
hogy gondolatod kitalálom.
Ha szeretsz, engem elkerül a vád,
mint gyalázat a tiszta lepedőt -
csak élhetnék egy pár évvel tovább,
s te boldog lennél annyival előbb.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Tudósítás a Kis utcából (Budapest, 1997)
Kiadó: Orpheusz
Feltöltés ideje: 2010-11-16 07:24:36
Utolsó módosítás ideje: 2010-11-16 07:24:36