az a nap
s mi bele nem fért
még nyelvemen
szómozgó mondat
verset tesz érvek ellen
soha meg nem ismételve
újra és újra lejátssza magát
mint a simogatás
vagy az érzék ahogy
bizonyságul issza húsunk vizeit
amőba pigmenteink
festik immár a szálldosás peremét
ha már úgy nem lehet