Mondjuk
Mondjuk, hogy kicsit fáradt is vagyok
Például napra csillagot
Hajigálok
Ha kezemben mondjuk
Kő akad
Markomban veszem fel elébb
Aztán számmal a szélét
Megrágom, hogy tudjam
Milyen az, amit a napba
Dobok fel
Dalt írok, de vers lesz ez
Énekelnék mindenhez
De torkom nem képes
És fáradt is vagyok
Így jár, aki képzetlen
Lehet, hogy csak képekben
Mondaná el. Jobb lenne.
De hát fáradt nagyon
Mindenem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-10-18 20:25:58
Utolsó módosítás ideje: 2010-10-18 20:25:58