G
Beléd hulltam, mint az eső
A gravitációval nem törődve
Magadra húzott az erő
És nedveinket feltörölve
Forogtunk a síkos testen
A rugós szerkezetű vágyon
Berozsdállt már az este,
S én megint (újra megkívánom)
Mint az álom, szárnyra kelek,
S a gravitációval nem törődve,
Újra hullok, de csak fentre,
S benned mocorogni készen,
Megszerkesztem az egészen,
A feled,
S felbontalak részeidre,
Nyitóul a testem adom,
Míg keresed a fogást rajtam,
Én vágyaidat nyitogatom.
A teret.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-10-04 20:58:10
Utolsó módosítás ideje: 2010-10-04 20:58:10