Ne kacagj gerle
Ne kacagj gerle
heverj
tördeld az este fényeit a hátán a virágos reggelnek
buta meggypiros utolsó szerelmet csavarj ki
mint a körtét a falból
nem vers ez tudd
de körte kereső utolsó sírás
és szabad fohász mindnek ki szeretni akar ENGEM
csak mert magányos vagyok
naponta többször is
de legalább egyszer
minek is élni ha meghal mind ki nem szeret
durva egy hasonlat
de leírom
csók nyálas csiga füst
kreatív világvége
és mind ki a te utolsó és első
de mindenképpen valós esti tükröd
kérlek még abban mutasd meg magad
had lássalak
és had vegyelek kezembe
és szeresselek még olvasni és inni is
nem vers ez csak magány
nem neked csak miattad
nem vers ez csak hiány
nem te tőled
csak te adtad
ne feledd
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-10-03 18:21:25
Utolsó módosítás ideje: 2010-10-03 18:21:25