Fű, katica, tenyér
játsszuk azt, hogy lombos fa vagy,
én fűszál alatta,
vagy legyél csak te a fűszál,
leszek a katica.
de lehetnél katica is,
szállnál tenyerembe,
mégis inkább te a tenyér,
én a tükör benne.
ne játszunk mást, tükör legyél,
leszek én a világ,
fű, katica, meg a tenyér,
s a föléd hajló fák.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-09-25 16:14:01
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-26 10:10:24