Belémrúgsz
Egy engedély nélküli művész vagyok.
Magam ellen dolgozom.
Tudom pszhiológushoz kellene járnom inkább.
Ez volt talán az olcsóbbik megoldás
Kérdezed mivel foglalkozok,
Pali apám előtt. Ha válaszolok
Nem elég neked hogy festő művész vagyok .
Hanem vissza szólsz, hogy azt tudom.
De ezen kívül?
Kérded.
Én nem tanulok sajnos gyógyszerésznek mint a lányod.
Sem burkoló sem vagyok.
Hanem egy kibaszott vesztes vagyok akinek nincs helye.
Ha ezt akartad kimondatni velem hát tessék.
Igen én vagyok a család szégyene.
Itt mindenki milliomos, magas lovon ül.
A szakmám hivatalos OKJ-s vesztes.
Ezt akartad hallani.
Akkor tessék. Te gyökér.
Bizony mondom az ördög csak az ilyen butáknak állít ki engedélyt a gazdagságra.
Bizonyos szint fölött csak a nyomor jár.
De te ezt úgysem érted .
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-09-17 13:56:41
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-17 13:56:41