hűség
ha nem világunk negatívja
sóhaj keres menedéket
titka vérét issza
az örök öle
egy vele
féltőn kísér
visz színes ködbe
arctalan bent
szivárványok szeretkeznek
vég és kezdet nélkül
lágy ecsetvonás
örvénye nedves terét képzi
hol összeér
ma is feljött
valahol várnak
üzentek
cseppnyi melegségek
szót fogadok
hogy bennük semmivé váljak
igyál ki bizonyságul…
kell ennél több?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-09-13 11:34:15
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-13 11:34:15