demo
illat ítél kábulat
a szív ugyan
gyümölcsöt költene a színre
mélypróza leplén vers
sztrádái mentén káprázat
vízlángokban emésztődnek a kutak
a vér az örökkévalóság
forrása után kutat
káváján időtlen szétfutnak az utak
verskertek ormai világok élébe vág
virtodómok nektárba elmerülnek
képét költik a világnak
e-virágok negatívja
narancsfolyamába temetkezik a
Tükör
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: A trópus kék erei (Temesvár, 2009)
Kiadó: Eurostampa
Feltöltés ideje: 2010-09-13 06:25:24
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-13 06:25:24