Neki
Ott ültünk csak ketten,
Beszélgettünk szépen csendben,
Jókat nevetgéltünk mint 2 jó barát,
De nem bírtam tovább.
Eljött a piLlanat amikor megcsókoltuk egymást,
Ez az érzés ledöntött volna egy házt.
Karjaiba bújtam és ő az enyémbe,
Szeretem,és ennek az érzésnek nem lesz ellenfele.
Kéz a kézben járunk mint az igazi párok,
Ha valaki megbántja őt azért hangosan kiálltok.
Elbúcsúztunk egymásól egy röpke pilLanat alatt,
Az hogy nagyon szeretem párszor kimaradt(bOCSánat)
Nagyon szeretem őt és csak ő kell,
Ölök érte ha kell.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: 2010.08.25, 23:00
Kötetben: Neki (Püspökhatvan, 2010.08.25)
Kiadó: Bátyi Róbert
Feltöltés ideje: 2010-08-25 23:18:49
Utolsó módosítás ideje: 2010-08-25 23:18:49