Rólad
Rólad
Nagy rozsda levél
Ágyam fölött
Fekete ruháid még mindig
Verseidbe idegen nő
Arcát írod rímekkel sminkeled
Zakód alatt négyrét hajtva
Rejtegetsz mozijegyek
Gyűrött zsebkendők között
Fáradt fehér tested múmia
Az ágyban báránybőrbe tekered
Hajad hullámsírjába temetsz
Száraz zsömle bontott vaj asztalon
Lila körömlakk szanaszét verseim
Neten nézed szőke képemet
Bozótvágóval fejteni üszkös múltakat
Lépteidet szomszédok ügyelik
Én csak árnyékodat figyelem
A villamoson női retinák vakuznak
Szemedbe (ahogy hozzám érkezel)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Új-lenyomat, 2008.
Feltöltés ideje: 2010-08-19 21:45:53
Utolsó módosítás ideje: 2010-08-19 21:45:53