ennyi (jav.)
rostokló vonaton
én egyetlen utas
késik az éjszaka
átfordul hátára a csönd
a sorompó megállítja
a síneket
(végtelenbe futó
párhuzam vagyok veled)
ott találkozunk; ne késs
köd köd
elnehezült tekintet lóg
a koszos ablakon
honnan tudhatnám
hová megyek
fosztóképzős életem
nincsei közt
ritka vendég a különös
nem változik semmi
az állandó várakozásban
menetrend szerint késik érkezésed
hiányod szerelvénye rostokol csak
egyetlen utassal a peronon
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-08-19 14:20:20
Utolsó módosítás ideje: 2010-08-19 14:22:25