színes magazinokból vágom
néhány értékes a polcon is akad
csipetnyi show a tv-ből
a netről mediterrán hangulat
összekeverem mind egy tálban
puhítom lassú lángon
ahogy elő van írva pontosan
de valamit nem jól csinálok
vagy romlottak az álmok
kívül megég legbelül nyers marad
s olyan keserű hogy
összerántja számat