Little But Human (kockabugi)
Less!
Benn állok
A szobám-ul bámul-Atos
a Ram-is
megrögzülten
Számol arábul.
0 meg 1 mindenkiért
s mindenki ért.
Googülledt Sam-ekkel
Indzsoint az éjszakába
Alt-atom Ctrl-állom
Ha altatóm kontra álom
1,2,3
Mégis Delete mutat az óra
Műballhéjbe ontom
Letöltött hurkámat
Share-weare-ozom anyukámnak
Le Seed, Link-eskedem peer-sze
De ha nem, én utálom,
Hogy embertelennek titulálnak
a big little bitHUmánok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-08-17 22:44:58
Utolsó módosítás ideje: 2010-08-17 22:44:58