Mindig ugyanaz
egy újabb nap egy újabb ébredés
mindig ugyanaz
csetlek-botlok a fürdőszobában
a tükörben keresem arcomat
miközben festem
készülök a nagy műre
talán egy csepp szerelemre
(sosem tudhatod)
a folyosón a gimiben
vihogó suhancok
kuncogó csitrik
összegabalyodva
árnyékom sem veszik észre
de örömük fényesre koptat
mindennap
hazafelé arcába nézek a Napnak
csak annyira
hogy ne süssön szemembe
de melegítsen
majd versekkel könnyítek
lelkiismeretemen
a sötétben kutatva
a holnapot
párnám alatt találom
mindig ugyanott
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.