Benczes Sándor Gábor
a kurtizán
hé
gyere
ne kérdezz, csak gyere
ne kérdezz, mit, miért
ne kérdezz, éppen hol
nálam megleled a kéjt
bátran, csak bújj ide
hívlak
csak hallgass és ölelj
csak hallgass és csókolj
és hallgass, ha rossz is
és ha jó, csak bókolj
nálam örömre lelj
várlak
az utcán, kis parkban
az utcán, a sarkon
utad ide vezet
vagyok puha ágyon
vagyok éji házban
ölelj
izzón, forrón, kívánj
izzón úgy, hogy sírjak
izzón, égjen az ágy
még, ölelj, úgy vágylak
pusztíts, használj, ne szánj
-
és
most menj
testem hírét cipeld
testem áru neked
ez csak test, nem szeret
s te sem szeretheted
még létem is feledd
menj már
menj
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.
|
|
|