én azt hittem a hiány
légüres tér
de csak sűrű
őszi köd ez
zsúfolt szobámba
nem tér be a fény
mindenhol szembejössz
vagy éppen követsz
s mint malária a lázas vérben
úgy sokszorozódsz meg
milliárdnyi sejtben a koponyám alatt
és már nem is tudom
hány fokos szesz kéne
hogy végre
elpusztítsalak