talán igaz hogy apát kerestem
vagy messze kóborolt
eltévedt gyermekem
lehet hogy magát az Istent
vagy mindhármat egyszemélyben
mégis csak téged találtalak
Jin és Jang magamból
kiszakadt mozaikdarabot
az egyetlent amitől vagyok
mint az esőcsepp
egyszerre gömbölyű és szögletes
sötét és világos lágy és kemény
akivel egészben egészen én