Novemberi négysorosok
gyalázott fák állnak meztelen
letépett ruhájuk hogy zörög
szatír szél rúgja vihog pörög
Vitus-táncát járja esztelen
*
utcazaj tompa gúnyröhögés
ködből varrt párnával fojtogat
blaszfém ősz szent templomtornyokat
harangszavuk zilált köhögés
*
eső hűs könny hull az ereszre
kóbor kísértetek zokognak
fáznak míg könnyükkel kopognak
ablakon könyörgik eressz be
*
házak tövén halkan lopakszik
füstszagú gúnyában az ördög
ablakon leskel voyeur dög
azt lesi gyermekem hogy alszik
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.