Mint egy megsebzett vadállat
mászkálok föl, s alá.
Megyek folyton-folyvást,
de nem tudom hová.
Föld és ég között járok,
nem találom a valós világot.
Megyek, de lebegni, repülni vágyok.
Álmom várom, hol mindezt megtalálom.
Szeretni, és szeretni hagyni vágyom.
Ez legyen, mint koldusnak, adományom.