Szerelmes akarok lenni!
Buta dolgokat cselekedni.
Körül ugrálni az utcákat,
Megcsodálni a zöld fákat,
Sétálgatni az üde parkban,
Csókolózni a dufartban,
Mosolyogni ha meglátom,
Kimondani mire vágyom,
Közös tervet szőni magamban,
Gyermeket tervezni titokban.
-Hol a lány akire várok?
Kinek szerelmére vágyok.