Önzõ lennék?
Önző lennék? Nem. Nem vagyok.
Tanúim rá a csillagok.
Ők látják hány éjjel sírtam.
Vágytam rád ahogy csak bírtam,
de hagytam, hogy boldog legyél.
Más fiukkal olyat tegyél.
A torkom szorongatja a bánat.
Nem tudom elfojtani a vágyat,
mit érzek folyton utánad.
Álmomban leveszem a ruhádat.
Tested kitüntetésként érintik ujjaim.
Mintha eső játszana egy hárfa húrjain.
Minden érintésem ezer szót jelent
és álmomban érted. - Adom a végtelent.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.