Szeretném mondani...
Szeretném mondani, s nem jön ki a számon,
Hogy reményben járnék, pedig nem találom,
Mit bírni kell a létben, és a szerelemben,
De nincs nekem erőm, széthullik kezemben.
Szeretném találni, megvárni, kiállni,
És éléskamrányi édességgé válni,
Bírni a nehezet, s pille súllyal szállni,
Álmodni, és könnyű valósággá válni.
Csendes éjjel írok, hátha elolvassák,
Barátokra vágyom, hogy időm múlassák,
Szeretném mondani, de nem jön ki a számon,
Rég vérembe zártan fáj már a világom.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.