Metszet kórképhez
Magányosságom a világban
Igaz, dicső kiváltságom.
Én és az egzisztencia
Valósággá válunk
Egyszer, ha az idő eljön
Az óra elveri az éjfélt
Alattam a mélység
Nem élek meg magasságokat
Csak ami számít és kell
Olyan életviszonyok,
Melyek elillannak,
Suhannak a jövőbe
Egy fekete lyukban
Lássa a galaxis, a Tejút
A csillagmiriád
A gravitáció
S más ismeretlen erők
A semmi szálain
Mert félek, elmúlik
Meghal minden
Édes ízben sós könnyek oldódnak
Felenged a jég a mélyhűtőben,
és virágok nőnek mindenhová
A lakásban és a fejedből
Szökőkút csörgedez a nemlét felé
Örök körforgásban.
Most itt vagyok. Magamban.
Ülök a gondolat kerítésén,
Korhadó téglák hullanak,
Száll a por,
Alagútszag és ragasztó-narkotikum
Olcsó valóság-tagadás
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.