A révész dala
Utad, ha vissza nem vezet,
átviszlek és nem feledlek.
Éjjel is és nappal is szólhatsz,
alattam mindig ring a csónak.
Ne mesélj, és ne szólj semmit,
mert a felhő megharagszik.
Sugaras csendben a csillagok,
Ha készen vagy, tied vagyok.
Mindened rakd le a parton,
hullámok közt dal fakadjon.
Megyünk, amerre akartad,
két virágszál tart nyugatnak.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.