Bennem haragvó az Isten,
egy őrült rockzenész,
a melle húsát tépi-
a hangszalagját szét.
Bennem elhallgatott Isten,
e társ nem társalog,
fogaz most az éjjel - látod jobb szót nem adott.
Bennem nem alszik az Isten - bennem kúrna már nagyon,
bennem széteső vagy,
Isten,
bennem nem nem nem tudom...