Látogass meg néha
hozzád mehetek akár éjjel is,
a portás úgyis beenged,
tudja, csak pár alkalom,
ide nem vesz senki bérletet.
a folyosón könnyedén járok,
már a fejem sem fáj, ha
megcsap a kórházszag,
tegnap óta te is tudod, hogy
nyaktól lefelé béna vagy.
és lehetek egészen szomorú,
ha a kórterembe lépek,
nem fogsz megszidni, hogy
meggyjoghurtot hoztam natur helyett.
nem kell a függönyt sem elhúznom,
ha kérdenéd, hol a fiad és az unokád,
én is csak azért jöttem, hogy szóljak,
holnap mégis járni fogsz,
látogass meg néha Gyuri bá'.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.