akkor is
akkor is, ha nem örültél,
rossz időben, rosszkor jöttem,
akkor is, ha nem becéztél,
nem ringattál az öledben.
akkor is, ha ott sem voltál,
mikor léptem, mikor szóltam,
akkor is, ha elbicsaklom
minden hangban, minden szóban.
akkor is ma megköszönöm,
hogy életem nem véletlen,
mert nem vagyok, ha nem hagyod,
hogy az apám megöleljen.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.