Szex a tizenkettedikben
Az újdonságok lista tetején
csak egy pocsék rím miatt állok én,
és mire középre csúszok,
lesz két olvasóm, nem túlzok.
Aztán legalul,
végül legurul.
Véletlenszerűen még fel-felbukkanok,
de ellapoznak gyorsan, ha túl hosszú vagyok.
Nem szólok be, így senki se pikkel,
nincs hírnevem, így senki se klikkel
rám, ám az olvasók száma nő,
ha szexre csábít a költőnő!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: DOKK, 2009.4.07.