Á, csak a fejem.
Nem veszem be.
Borogatok,
de ne nézze
nem szép látvány.
Fejetlen lány,
kit ló helyett
néma sárkány.
Szúr a szeme.
Jól van,
beszélek vele.
Téged is szeretlek
meg vakító páncélod,
amit csak én
látok.
Nagyon hálás
vagyok, hogy nem
bántod,
bár ha akarnád
tán gyengéden mégis
átharaphatnád a torkát,
azt a sárkányt
ha megölnéd