Farkas vagyok, ki szelidít meg.
Lidércerdőkben, emberpusztaságokban
barangolok, jégesők söréttűzében,
vérem tájfunában..
Villámcsuklyás éjszakák,
gazdátlan nappalok csalnak hálóikba.
Megtisztulok a földig.
Ősök csontvázlétráján jutok vissza,
utazva velük planéták körhintáján
időtlen.