Kerberosz õrzi
Azt a házat Kerberosz őrzi, égő mész a fala,
robbanósárga ajtaja színe. Falaiban kígyók tanyáznak.
Egy férfi és egy nő lakja az erdő fenekén, fém levelű fák közt, mélyebben az emlékezetnél. Holt vágyakon át lehet-e visszalátni az idő folyosóin?
A férfi patkót készít, kutyákat nyúz, a nő szilvalekvárt főz, szoknyáját szél fújja.
100 életű gyereket szül majd, kinek 99-szer kell meghalnia, hogy maradék életét sorssá formálhassa.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.