...tam...quam...
Ha megosztanám Veletek a múltam,
szégyellném, jaj, mennyit hazudtam,
csak hogy befogadjatok.
Nevem sincs, csak attila vagyok.
Görgetem az időt, azok engem zúznak:
ők látnak tisztán hazugnak, rútnak,
s árnyam a foncsorra ég
az üvegen: vagyok-e attila még?
Ha cigánynak születek, ha buzi lennék,
lenne népem, családom,
de így csak nyafogok...
...és bántok...és csak attila vagyok.
Szeressetek!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.