megtelt.
próbáltunk mindenfélét.
dugdostunk bele dolgokat,
pumpáltuk, szétszedtük,
hátha látszik, hogy mitől,
de nem volt ott semmi.
nem a mi szintünkön,
lentebb történhetett valami.
szakemberhez kéne.
pénzkidobás mondtad.
inkább a szomszédot
kezdtük, az anyagokat,
a szerkezetet a mestert.
de nem segített.
megtelt.