Kitárt karokkal rohanok bele
a bal horogba,
a jobb egyenesbe.
Pedig nem akarta.
Csak a lengő posztót láttam,
de vesztemre
kemény öklének szaladtam.
Fájdalmat okoztam neki,
hogy nem kerültem ki.
Gyűlölt azért,
hogy kiütött,
nálánál gyengébbel küzdött
és neki kellett győzni.
Most már nem fog ütni.
Gyűlölöm érte,
hogy hagytam veszteni.