Valaki mindig fúr
Valaki mindig fúr!
Engem, téged...
Mármint a falra gondolok!
Csörömpöl, csattog, lüktet,
erőlködik a buzgó béli báb!
Talán ha nem figyelnék...
Talán ha nem figyelne a falra,
csak falna, hízlalna, koplalna,
bármit tenne! Csak ne fúrna!
Engem, téged...
Hú, de durva!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.