álmokat fõzök
eleinte színes magazinokból vágtam ki őket,
a polcon is találtam pár értékesebbet,
aztán jött a tv, majd az internet,
ínycsiklandozó színes képek,
mindennap az ajtóra tapasztok egyet,
hogy tudjam miből, mennyit hozzak,
nagy tálban keverem-kavarom,
pontosan úgy, ahogy elő van írva,
de valahogy mindig elrontom.
túl sós lesz, néha túl édes,
sokszor nyers marad, vagy éppen megégett.
némelyik olyan savanyú, hogy összerántja a szám,
valamit nem jól csinálok,
vagy nem jók ezek az álmok!
kidobnám mindet, ha te akarnád,
és főzhetnék mondjuk meleg vacsorát,
sütnék gyümölcskenyeret, tele mazsolával,
aszalt gyümölccsel neked.
tudom, nem rontanám el.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.