Jó lenne
Jó lenne néha számot vetni
Süketté válni nem nevetni
Egy sóhajtásban elmerülni
Hajnali réten a fű között
Kezedet megkeresni
Fogni mindig egy korty
Levegőt érte odaadni
Befogni két szemed
Eltakarni szépen arcom
Érezni a mozdulatlanságod
Fázni dideregni száraz
Virágot morzsolgatni
Elkapni az álmod
Erőszakot venni rajta
Letépni róla minden vágyat
Aztán eldobni csak úgy
Mint egy agyon használt
Kopottá vált tárgyat
Jó lenne néha gyengének
Lenni sírni nyöszörögni
Nem csak bábuként
Óriást férfit játszadozni
Összerogyva a földet kaparászni
Aztán csak nézni és rád mosolyogni
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.