Csorgó könnycseppjeimen megcsillan a nap,
Mikor jön a perc, mikor újra láthatlak?
Mikor csókolhatom érzéki szádat,
Mikor simogathatom piruló orcádat?
Mikor ölelhetem át gyengéden derekad,
Mikor láthatom huncut mosolyodat?
Mikor forr eggyé újra testünk,
Mikor teljesül be ismét szerelmünk?
Mikor? Mikor? Mikor?